Beleggen in BOXXR?

Een box is vastgoed, net zoals een woning of en bedrijfspand. Die kun je dus ook aanschaffen als beleggingsobject. Doordat de werk- en opslagruimtes van BOXXR zo populair zijn, is verhuren een interessante optie. Dat levert je een bruto rendement op van circa 8% per jaar. Bovendien laat je investering een stabiele waardeontwikkeling zien en kun je verkopen wanneer je wil. Wie wil dat nu niet?

brochure en prijslijst aanvragen

Beleggen in BOXXR.

Een box is vastgoed, net zoals een woning of een bedrijfspand. Die kun je dus ook aanschaffen als beleggingsobject. Doordat de werk- en opslagruimtes van BOXXR zo populair zijn, is verhuren een interessante optie. Dat levert je een bruto rendement op van circa 8% per jaar. Bovendien blijft je investering waardevast en kun je verkopen wanneer je wilt. Wie wil dat nu niet?

DE VOORDELEN VAN BELEGGEN IN BOXXR.

De box wordt beheerd door de Vereniging van Eigenaren. Hiervoor betaal je maandelijks een kleine bijdrage.

 • null
  Instappen kan al voor een relatief laag bedrag
 • null
  Je profiteert van een hoog rendement, circa 8% per jaar
 • null
  De box verkopen kan op elk moment
 • null
  Onderhoudsarm, goed te verhuren, eenvoudig te exploiteren
 • null
  Stabiel waardeverloop

Risico’s beleggen/verhuren

Wanneer je gaat beleggen in bedrijfsunits en deze te verhuren, zijn er risico’s die je loopt. Denk hierbij onder andere aan;

 • null

  Waardedaling

  De waarde van een box kan zowel in waarde stijgen maar ook dalen.

 • null

  Leegstand

  Een box kan tijdelijk niet verhuurd zijn en daardoor ontstaat er een risico op leegstand.

 • null

  Wanbetaling

  Een huurder kan achterblijven met huur betalen of geheel niet zijn betalingsverplichting nakomen.

 • null

  VvE bijdrage

  Wanneer er een investering noodzakelijk is vanuit de VvE en er is onvoldoende reserve aanwezig, zal er een extra bijdrage nodig zijn.

DE VEILIGE OPLOSSING VOOR OPSLAG OF BEDRIJFSRUIMTE.

Wij begrijpen dat de veiligheid van je eigendommen zeer belangrijk voor je is. Deze kunnen immers een financiële en soms ook emotionele waarde vertegenwoordigen. Daarom biedt BOXXR een veilige opslag.

De luxe, betonnen boxen staan op een goed beveiligd park. Het gehele terrein is omheind met hekken, toegang van het terrein gaat middels een poort met persoonlijke toegangscontrole en op het terrein is voldoende openbare verlichting en camerabewaking aanwezig.

Onze boxen zijn brandwerend en individueel beveiligd met een brandalarm. Door een uitgekiend lichtplan komt ‘s avonds niemand ongezien het park op. Je hebt alleen toegang tot de boxen met een persoonlijke toegangscode. Onze parken worden 24 uur per dag bewaakt door strategisch geplaatste camera’s.

Meer weten over de boxen van boxxr?

Vul deze dan zo volledig mogelijk in zodat we jouw vraag zo snel en zo goed mogelijk kunnen beantwoorden. Liever telefonisch contact? Bel 085 0605 333

  IK HEB INTERESSE IN BOX

  shortmediumlarge

  IK WIL KOPEN, HUREN OF BELEGGEN

  kopenhurenbeleggen  Door dit formulier te versturen ga ik akkoord met de privacy verklaring van BOXXR.