Een box huren bij BOXXR?

Ben je op zoek naar een ruimte om in te kunnen werken, om je spullen (tijdelijk) op te slaan of om je hobby te kunnen uitoefenen? Huur dan een box van BOXXR, want daar kun je alle kanten mee op! Wat zijn jouw plannen met je multifunctionele ruimte?

ik wil huren

Box huren

Met eigen huisnummer en postbus

Of je nu wilt werken, je voorraad wilt opslaan of je voertuig wilt stallen: het kan allemaal met de boxen van BOXXR. Dankzij het hoogwaardige beton en de uitstekende materialen kun je er echt alle kanten mee op. Wanneer je de box huurt, krijg je het totaalplaatje, dus met verlichting, elektra en een goede Hörmann sectionaaldeur. Wist je al dat alle boxen een eigen huisnummer en postbus hebben? Als huurder kun je dan ook moeiteloos je bedrijf vestigen in de box.

24/7 Bewaakt en veilig

Er kan van alles in je box liggen dat van waarde is, of dat nu geldwaarde of emotionele waarde is. Dat moet daar veilig zijn, vinden we bij BOXXR. Om die reden zijn al onze parken zeer goed beveiligd met een muur en hekwerk om het terrein, voldoende openbare verlichting en 24/7 camerabewaking. Wil je naar binnen, dan moet je eerst door een poort met persoonlijke toegangscontrole. Je gehuurde box is bovendien brandwerend en voorzien van individuele beveiliging met een brandalarm. Alles voor de veiligheid van jou en je spullen!

Huur je box bij BOXXR

Heb je interesse om een box te huren bij BOXXR? Neem dan contact met ons op door hieronder je gegevens in te vullen. Wij reageren zo snel mogelijk op je aanvraag.

 • null
  Optimale beveiliging met camerabewaking en brandalarm
 • null
  24/7 toegang met een persoonlijke code
 • null
  Volledig omheind en afgesloten terrein
 • null
  Algemene ruimte met sanitair en water
 • null
  Inclusief verlichting en stroomaansluiting
 • null
  Hoog afwerkingsniveau
 • null
  Met eigen huisnummer en postbus
 • null
  Onderhoudsarm
 • null
  Stabiele waardeontwikkeling
 • null
  Interessant als belegging voor verhuur

BOXEN MET EEN EIGEN HUISNUMMER EN POSTBUS.

Alle boxen krijgen een eigen huisnummer en postbus, daarom is het mogelijk je bedrijf hier te vestigen.

De boxen zijn uitermate geschikt voor de opslag van je voertuig of archief. Zowel de wanden, vloeren en het dak zijn gemaakt van hoogwaardig beton en uitstekende materialen. De boxen worden opgeleverd inclusief verlichting, elektra en een luxe Hörmann sectionaaldeur. De boxen zijn ook geschikt voor beleggers, de ruimtes zijn goed te verhuren.

DE VEILIGE OPLOSSING VOOR OPSLAG OF BEDRIJFSRUIMTE.

Wij begrijpen dat de veiligheid van je eigendommen zeer belangrijk voor je is. Deze kunnen immers een financiële en soms ook emotionele waarde vertegenwoordigen. Daarom biedt BOXXR een veilige opslag.

De luxe, betonnen boxen staan op een goed beveiligd park. Het gehele terrein is omheind met hekken, toegang van het terrein gaat middels een poort met persoonlijke toegangscontrole en op het terrein is voldoende openbare verlichting en camerabewaking aanwezig.

Onze boxen zijn brandwerend en individueel beveiligd met een brandalarm. Door een uitgekiend lichtplan komt ‘s avonds niemand ongezien het park op. Je hebt alleen toegang tot de boxen met een persoonlijke toegangscode. Onze parken worden 24 uur per dag bewaakt door strategisch geplaatste camera’s.

Meer weten over de boxen van boxxr?

Vul deze dan zo volledig mogelijk in zodat we jouw vraag zo snel en zo goed mogelijk kunnen beantwoorden. Liever telefonisch contact? Bel 085 0605 333

  IK HEB INTERESSE IN BOX

  shortmediumlarge

  IK WIL KOPEN, HUREN OF BELEGGEN

  kopenhurenbeleggen  Door dit formulier te versturen ga ik akkoord met de privacy verklaring van BOXXR.