Een box kopen bij BOXXR.

Een opslag- en werkbox kopen van BOXXR is op allerlei manieren een goed idee. Of je nu een bedrijf hebt dat staat te springen om werkruimte of je spullen wilt opslaan. Zelfs als belegging is het zeer interessant dankzij de stabiele waarde en het prima rendement. Welke box koop jij?

zoek een locatie

Een box als slimme investering.

De boxen van BOXXR zijn uitermate geschikt voor om in te werken, opslag van je voorraad, stalling van voertuigen en tal van andere gebruiksmogelijkheden.

Vertrouw op de kwaliteit van hoogwaardig beton en uitstekende materialen. Uiteraard is de box helemaal compleet als je hem opgeleverd krijgt, inclusief verlichting, elektra en een goede Hörmann sectionaaldeur. Dat is handig voor je eigen plannen, maar ook als je de box wilt verhuren aan iemand anders. Nog een pluspunt: alle boxen krijgen een eigen huisnummer en postbus. Jij als koper of je huurder kan daarom een bedrijf vestigen in de box.

Veiligheid staat voorop

Wij begrijpen dat je jouw (bedrijfs)bezit graag zo goed mogelijk wilt beschermen. Niet alleen om de financiële waarde, maar ook om de soms emotionele waarde en het gedoe dat het nu eenmaal oplevert als er ingebroken wordt. Daarom staat bij BOXXR een veilige opslag voorop.

Alle parken van BOXXR zijn zeer goed beveiligd met een hekwerk om het terrein, een poort met persoonlijke toegangscontrole, voldoende openbare verlichting en 24/7 camerabewaking. De box die je koopt, is bovendien brandwerend en voorzien van individuele beveiliging met een brandalarm. Je ziet het: met de veiligheid van je box zit het wel goed!

Investeren in een box is interessant

Omdat onze boxen onroerende zaken zijn, kunnen ze op naam worden gezet van jouw bedrijf. Combineer dat met het feit dat onze boxen zeer duurzaam, kwalitatief hoogwaardig en onderhoudsarm zijn. Dan begrijp je meteen waarom het slim is om te investeren in onze boxen.

Vraag de brochure en prijslijst aan

Heb je interesse om een garagebox te kopen bij BOXXR? Neem dan contact met ons op of door hieronder de brochure en prijslijst aan te vragen. Wij reageren zo snel mogelijk op je aanvraag.

 • null
  Optimale beveiliging met camerabewaking en brandalarm
 • null
  24/7 toegang met een persoonlijke code
 • null
  Volledig omheind en afgesloten terrein
 • null
  Algemene ruimte met sanitair en water
 • null
  Inclusief verlichting en stroomaansluiting
 • null
  Hoog afwerkingsniveau
 • null
  Met eigen huisnummer en postbus
 • null
  Onderhoudsarm
 • null
  Stabiele waardeontwikkeling
 • null
  Interessant als belegging voor verhuur

BOXEN MET EEN EIGEN HUISNUMMER EN POSTBUS.

Alle boxen krijgen een eigen huisnummer en postbus, daarom is het mogelijk je bedrijf hier te vestigen.

De boxen zijn uitermate geschikt voor de opslag van je voertuig of archief. Zowel de wanden, vloeren en het dak zijn gemaakt van hoogwaardig beton en uitstekende materialen. De boxen worden opgeleverd inclusief verlichting, elektra en een luxe Hörmann sectionaaldeur. De boxen zijn ook geschikt voor beleggers, de ruimtes zijn goed te verhuren.

DE VEILIGE OPLOSSING VOOR OPSLAG OF BEDRIJFSRUIMTE.

Wij begrijpen dat de veiligheid van je eigendommen zeer belangrijk voor je is. Deze kunnen immers een financiële en soms ook emotionele waarde vertegenwoordigen. Daarom biedt BOXXR een veilige opslag.

De luxe, betonnen boxen staan op een goed beveiligd park. Het gehele terrein is omheind met hekken, toegang van het terrein gaat middels een poort met persoonlijke toegangscontrole en op het terrein is voldoende openbare verlichting en camerabewaking aanwezig.

Onze boxen zijn brandwerend en individueel beveiligd met een brandalarm. Door een uitgekiend lichtplan komt ‘s avonds niemand ongezien het park op. Je hebt alleen toegang tot de boxen met een persoonlijke toegangscode. Onze parken worden 24 uur per dag bewaakt door strategisch geplaatste camera’s.

Meer weten over de boxen van boxxr?

Vul deze dan zo volledig mogelijk in zodat we jouw vraag zo snel en zo goed mogelijk kunnen beantwoorden. Liever telefonisch contact? Bel 085 0605 333

  IK HEB INTERESSE IN BOX

  shortmediumlarge

  IK WIL KOPEN, HUREN OF BELEGGEN

  kopenhurenbeleggen  Door dit formulier te versturen ga ik akkoord met de privacy verklaring van BOXXR.