Zoek een boxxr bij jou in de buurt.

BOXXR is een concept met beveiligde boxen die voor vele doeleinden geschikt zijn. Wil jij je eigen BOXXR in de buurt hebben, of weet je een geschikte locatie, laat het ons weten en je inzet zal beloond worden!

wij zijn boxxr.
de plek voor
opslag, stalling
en werkruimte.

De boxen van BOXXR zijn ideaal voor ondernemers en ZZP’ers met bijvoorbeeld een webshop, met een eigen postadres. Zo heb jij alles om onbezorgd te ondernemen.
Het gehele terrein is omheind en toegang van het terrein is middels een poort met persoonlijke toegangscontrole geregeld. Op het terrein is voldoende openbare verlichting en camerabewaking aanwezig.

Onze boxen zijn brandwerend en individueel beveiligd met een brandalarm. Door een uitgekiend lichtplan komt ‘s avonds niemand ongezien het park op. Je hebt alleen toegang tot Boxxr met een persoonlijke toegangscode. Onze parken worden 24 uur per dag bewaakt door strategisch geplaatste camera’s.

BOXEN MET EEN EIGEN HUISNUMMER EN POSTBUS.

Alle boxen krijgen een eigen huisnummer en postbus, daarom is het mogelijk je bedrijf hier te vestigen.

De boxen zijn uitermate geschikt voor de opslag van je voertuig of archief. Zowel de wanden, vloeren en het dak zijn gemaakt van hoogwaardig beton en uitstekende materialen. De boxen worden opgeleverd inclusief verlichting, elektra en een luxe Hörmann sectionaaldeur. De boxen zijn ook geschikt voor beleggers, de ruimtes zijn goed te verhuren.

DE VEILIGE OPLOSSING VOOR OPSLAG OF BEDRIJFSRUIMTE.

Wij begrijpen dat de veiligheid van jouw eigendommen zeer belangrijk voor je is. Deze kunnen immers een financiële en soms ook emotionele waarde vertegenwoordigen. Daarom biedt BOXXR je een veilige opslag.

De luxe, betonnen boxen staan op een goed beveiligd park. Het gehele terrein is omheind met hekken, toegang van het terrein gaat middels een poort met persoonlijke toegangscontrole en op het terrein is voldoende openbare verlichting en camerabewaking aanwezig.

Onze boxen zijn brandwerend en individueel beveiligd met een brandalarm. Door een uitgekiend lichtplan komt ‘s avonds niemand ongezien het park op. Je hebt alleen toegang tot de boxen met een persoonlijke toegangscode. Onze parken worden 24 uur per dag bewaakt door strategisch geplaatste camera’s.